Logeren bij Ghislaine

Hoe het allemaal is ontstaan…

Toen ik in Sint-Pieters-Voeren kwam wonen bleek mijn nieuwe “thuis” uitermate geschikt te zijn voor een gastenkamer. Mijn passie en werk combineren, is wat ik in het dagelijkse leven doe. Als uitbaatster van de naastgelegen Gasterij de Commanderie ben ik altijd druk in de weer en vind ik niks leuker dan mensen om mij heen te hebben die ik mag verzorgen, entertainen en vermaken. Zodoende dat ik de kans, om mijn huis te delen met anderen, met beide handen heb aangegrepen.

De eerste 2 jaar heb ik ervaring opgedaan met het uitbaten van een 2 persoons B&B deze heb ik in een later stadium uitgebreid naar 4 personen. Ongedwongen, kleinschalig en vooral liefde waren woorden die mijn B&B typeerden.

Vakantiewoning Lo-Ghis Sint Pieter 17

Na 2 jaar was het tijd om Lo-Ghis iets groter te laten worden en zodoende is vakantiewoning Lo-Ghis Sint Pieter 17 ontstaan. In vakantiewoning Lo-ghis Sint Pieter 17 kunnen 12 personen geherbergd worden en met veel liefde ontvang ik u in dit prachtige statige pand in de voerstreek.

Meer over Vakantiewoning Lo-Ghis Sint Pieter 17

Vakantiewoning Lo-Ghis Sint Pieter 18

Sint Pieter 18, het nieuwste pareltje van de Lo-Ghis groep. Het huis met het meest mooie uitzicht dat er bestaat, namelijk over het kasteel van De Commanderie en haar bijbehorende forellenvijvers. Heerlijk vertoeven in onze hottub met het avondrood op de achtergrond, dat wil toch iedereen?

Meer over Vakantiewoning Sint Pieter 18

Vakantiewoning Bauwerd12

Na vakantiewoning Lo-Ghis hebben mijn partner en ik onze handen ineen geslagen en zodoende is Bauwerd12 ontstaan. Bauwerd12 is een combinatie van de 2 rechterhanden van mijn partner en mijn eigen creatieve geest. Wij hebben Bauwerd12 dan ook helemaal zelf opgebouwd en zijn hier heel trots op. In Bauwerd 12 kunnen 8 personen geherbergd worden.

Meer over Vakantiewoning Bauwerd12

Wanneer u een van onze 3 vakantiehuizen wil bezoeken, geef ik een stukje van mezelf prijs en deel ik graag mijn kennis en weetjes over de Voerstreek en omgeving, zowel de hotspots als de plekjes die nog niet zo bekend zijn. Kom dus zeker eens logeren!

Volg ons via @loghis_vakantiewoning!

Bekijk onze InstagramBekijk onze Facebook